Info

De Lessen

Tijdens de peuterdanslessen gaat het vooral om het maken van heel veel plezier! Springen, rennen, rollen, huppelen, draaien, sluipen, alles komt aan bod. Op een speelse manier ontdekken we wat je allemaal kunt doen met je kleine peuterlijfje.

Elke week gaan we op een nieuw avontuur, waarbij we ingaan op verschillende thema’s die nauw aansluiten op de belevingswereld en de fantasie van een peuter. We dansen over de zomer, de speeltuin, piraten, de dierentuin en nog veel meer.

Spelenderwijs leren de peuters allerlei nieuwe vaardigheden: fijne en grove motoriek; jezelf durven te laten zien; wachten op elkaar; zelf bewegen en bewegen in een groep; ruimtelijk inzicht; het gebruik van attributen en instrumenten; luisteren naar en interpreteren van muziek; nieuwe woorden, verhalen en liedjes.

Voor wie?

Jongens en meisjes van ca tweeënhalf tot vier jaar. Voorwaarde is dat ze kunnen lopen. Twijfel je of je kindje klaar is voor Danskriebels? Tijdens een proefles kunnen we kijken of je kindje er plezier aan beleeft.

Ouders

Bij de peuterdanslessen zijn de ouders niet aanwezig. Dit maakt dat de kinderen optimaal aandacht hebben voor de les.

Kleding

Gemakkelijk zittende kleding of balletkleding. Balletschoentjes of gymschoenen met een zachte zool. Geen buitenschoenen in verband met de hygiëne.